همه جورفایل الکترونیکی اورجینال

هزاران فایل الکترونیکی اورجینال باارزانترین قیمت ویژه کلیه دانشجویان ودانش آموزان فارسی زبان - LIMAN_SAQEB

همه جورفایل الکترونیکی اورجینال

هزاران فایل الکترونیکی اورجینال باارزانترین قیمت ویژه کلیه دانشجویان ودانش آموزان فارسی زبان - LIMAN_SAQEB

Original Liman file- گزارش کارآموزی رشته حسابداری در بانک ملت

بانک ملت به موجب مصوبه‌ی مورخ ۲۹ آذر ۱۳۵۸ مجمع عمومی بانک‌ها از ادغام بانک‌‌های تهران، داریوش، بین‌المللی ایران، عمران، بیمه‌ی ایران، ایران و عرب، پارس، اعتبارات تعاونی و توزیع، تجارت خارجی و فرهنگیان در تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۵۹ تشکیل و با شماره ۳۸۰۷۷ در اداره‌ی ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید و عملیات اجرایی بانک از همان تاریخ آغازشد
دسته بندی گزارش کارآموزی و کارورزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 3716 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
گزارش کارآموزی رشته حسابداری در بانک ملت

فروشنده فایل

کد کاربری 15

بانک ملت به موجب مصوبه‌ی مورخ ۲۹ آذر ۱۳۵۸ مجمع عمومی بانک‌ها از ادغام بانک‌‌های تهران، داریوش، بین‌المللی ایران، عمران، بیمه‌ی ایران، ایران و عرب، پارس، اعتبارات تعاونی و توزیع، تجارت خارجی و فرهنگیان در تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۵۹ تشکیل و با شماره ۳۸۰۷۷ در اداره‌ی ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید و عملیات اجرایی بانک از همان تاریخ آغازشد.

با ادغام بانک ها، سرمایه‌ی اولیه‌ی بانک ملت به ۵/۳۳ میلیارد ریال رسید.

به استناد مجمع عمومی فوق‌العاده بانک‌ها (مورخ ۱۷ فروردین۸۷) و تصویب نامه هیأت محترم وزیران (شماره ۶۸۹۸۵/ت ۳۷۹۲۵ مورخ ۲ مرداد ۸۶) شخصیت حقوقی بانک ملت به سهامی عام تبدیل گردید.

بانک ملت در حال حاضر با سرمایه ۴۰۰۰۰ میلیارد ریال یکی از بزرگ ترین بانک‌های کشور است که درچارچوب دولت جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند.

مهم‌ترین راهبردهای بانک ملت توسعه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت روابط مشتریان، بهبود کیفیت خدمات، توسعه منابع انسانی و بهبود شاخص‌های عملکرد است. برای دستیابی به این راهبردها، اهدافی همچون رشد و بهره‌وری بانک، سوددهی و ارائه خدمات مناسب به مشتریان، شناخت نیازها و دسته‌بندی مشتریان و فرآیندهای مربوط به سود، آموزش‌های استراتژی محور، فن‌آوری نوین بانکی و همسوسازی اهداف فردی، بخشی و سازمانی ترسیم شده‌است.

فهرست مطالب

تاریخچه بانک ملت... 3

در مورد بانک.... 3

چشم انداز و ماموریت... 4

شبکه بین المللی بانک.... 5

اهداف... 5

زیر ساخت های سخت افزاری و ارتباطی.. 7

زیر ساخت های نرم افزاری.. 7

زیر ساخت مدیریت دانش.... 8

منشور اخلاقی.. 9

بخش هایی از منشور اخلاقی کارکنان بانک ملت:9

نمودار سازمانی.. 10

شرح وظایف کلی روابط عمومی بانک ملت... 11

واحد روابط عمومی.. 14

گزارشی از عملکرد واحد با توجه به بودجه و امکانات... 16

بولتن کاری بانک ملت... 17

سنجش رضایت مشتریان. 17

نشریات منتشر شده توسط روایط عمومی بانک ملت... 18

تلاش روابط عمومی بانک برای گسترش کتابخانه. 18

گزارش ارتباطات درون و برون سازمانی.. 19

خدمات ویژه همکاران. 20

مرکز روابط عمومی بانک ملت... 20

گزارشی از پروژه های انجام شده. 23

بانکداری اینترنتی.. 24

منابع. 25


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- گزارش کارورزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو

ما در دنیایی بسیار پیچیده و پویا زندگی می کنیم که دو ویژگی عمده دارد منابع محدود و نیازهای نامحدود در امکانات و عدم محدودیت نیازها و خواسته های بشری است
دسته بندی گزارش کارآموزی و کارورزی
فرمت فایل docx
حجم فایل 4032 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 47
گزارش کارورزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو

فروشنده فایل

کد کاربری 15

ما در دنیایی بسیار پیچیده و پویا زندگی می کنیم که دو ویژگی عمده دارد. منابع محدود و نیازهای نامحدود در امکانات و عدم محدودیت نیازها و خواسته های بشری است که توجه روز افزون به بهره وری را باعث شده از یک سو، جمعیت رو به ازدیاد، گستره نیازهای بشری را سر تصاعدی داده و از سویی دیگر، منابع کاهنده، برای دهانهایی که هر لحظه به جهان گشوده می شوند، جز از آینده نه چندان امید بخش دارند. در چنین شرایط عقل ایجاب می کند که نیک اندیشان، دورنگران و آینده سازان جامعه، اولاً خود تصویری روشن ازواقعیت به دست آورند و ثانیاً راه چارههای مناسبی برای بقا در چنین دنیایی پر تحول و پر شتابی بیندیشد لزوم موجودیت در جهانی این چنین پیچیده و سرشار از رقابت، بهره گیریاز الگوهای نوین مدیریتی است که تفکر خلاق و نگرش تغییر پذیری را تعمیم دهند و با بکارگیری تواناییهای ذهنی، بینشی و احساسی، در پی ایجاد افکار نو و مفاهیم جدید باشند. در نهایت نیز ایده های نوین را در بستر واقعیت پیاده سازند و کاربرد عملی بخشند در چنین حالتی است که می توان ضریب بقا را با کیفیتی برتر افزایش داد. امروز دیگر نمی توان با تمسک به روش های سنتی و رویدادهای قدیمی و کهنه در دنیایی که به سرعت در حال حرکت است، با کیفیت خوب، ادامه حیات دارد اگر تاگنون بخشی از میراث فرهنگی و در وجدان جمعی مردم ما را بی توجهی به کار و تلاش و فردی و ارزش گذاری در نقش شانسی و تصادف در جهت دهی به زندگی تشکیل می داده است تا هم اکنون وقت آن رسیده که با القاء، تلقین و تربیت برنامه ریزی شده، ارتباط بین تلاش و بهره مندیاز موهبتهای مادی و معنوی، پر رنگ شود. این تلاش نیز باید تلاشی علمی و آگاهانه باشد و گرنه به صرف بیهوده وقت، یعنی با ارزش ترین سرمایه ای که در اختیار جامعه قرار دارد، منجرخواهد شد. بهره گیری از این منبع تجدید ناشدنی، که قابلیت ذخیره شدن را نیز ندارد،نهایت دقت و باریک بینی را می طلبد. همواره نمی توان از نیروی کار انتظار داشت که بیشتر و تندتر کار کند. در این جا لازم است که به بهینه سازی روش ها و اصلاح شیوه های کاری اقدام شود تا با صرف زمان کمتر ستاده های مناسبتر و مفیدتر، عاید گردد. امروز جهانیان سخن، کسی را می شنوند که ارزششنیدن را داشته باشد کالای کسی را می طلبند که ارزش داشتن را داشته باشد و خلاصه، آنی می ماند که ارزش بودن را داشته باشد برای تنفس در جوی این چنین، مدیران ما ناچارند به جز علم و آگاهی مجهز شوند و در چهارچوب امکانات ترکیب معقولی از عوامل کار(نیروی انسانی، مواد، تسهیلات و زمان) را تدارک بینند و با توجه به آخرین پیشرفتی هماهنگیها لازم را در استفاده موثر از عوامل مزبور به عمل بیاورند. سازمانی پویا و پایاست که هدفهای خود را با شرایط و نیازهای محیطی تطبیق دهد و انعطاف لازم را برای تغییر در ساختار درونی خود که با تغییرات محیطی سازگار باشد، نشان دهند و مسئولیتهای اجتماعی خود را با کیفیتی برتر انجام دهد.

فهرست مطالب

گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو . 7

سخن کارآموز7

مقدمه:

فصل اول: معرفی محل کارآموزی

شرح مختصری از ایران خودرو. 11

معرفی نمایندگی.. 12

آشنایی با نمایندگی ایران خودرو. 12

تعمیر گاه12

نمایشگاه ایران خودرو. 13

پارکینگ... 13

کارواش.... 13

قسمت های اداری.. 13

مدیر عامل.. 13

مدیران.. 14

بخشهای نمایندگی.. 14

بخش فروش محصولات... 14

بخش خدمات پس از فروش مشتریان.. 14

گارانتی.. 15

کارت طلایی.. 15

برنامه های توسعه شبکه :17

توسعه شبکه برای خودروهای جدید. 17

نمودار سازمانی نمایندگی . 19

منشور اخلاقی کارکنان نمایندگی مجاز . 19

فصل دوم: فعالیت های واگذارشده به کارآموز

خدمات فنی تعمیرگاهی.. 22

تأمین قطعات یدکی.. 22

خدمات فروش.... 23

فصل سوم: عناوین مربوط به شرح تفصیلی آموخته ها

آموزش.... 25

پذیرش خودرو. 25

تعمیر و رفع عیب خودرو. 25

ترخیص خودروی تعمیر شده26

فصل چهارم: گزارشات

گزارش هفتگی

گزارش ماهانه

ارزیابی


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- سیستم گردش محصولات چاپی به روش افست

ارتباط یکی از مهم‌ترین نیازهای بشر می‌باشد انسان از طریق ارتباط با دیگران به قابلیت و نوآوری در زمینه‌های گوناگون دست می‌یابد و زندگی اجتماعی خود را شکل می‌دهد که در این تبادل از یک سو اندیشه‌های او را پربارتر می‌کند واز سوی دیگر تجربیات و دانش او به سایرین منتقل می‌گردد
دسته بندی هنر و گرافیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 1733 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 182
سیستم گردش محصولات چاپی به روش افست

فروشنده فایل

کد کاربری 15

ارتباط یکی از مهم‌ترین نیازهای بشر می‌باشد. انسان از طریق ارتباط با دیگران به قابلیت و نوآوری در زمینه‌های گوناگون دست می‌یابد و زندگی اجتماعی خود را شکل می‌دهد. که در این تبادل از یک سو اندیشه‌های او را پربارتر می‌کند واز سوی دیگر تجربیات و دانش او به سایرین منتقل می‌گردد.

برای جاودانه ماندن خاطرات خود را با علایم و نشانه‌ها ثبت کرد که بتدریج با تبدیل و تکمیل این علایم خط اختراع شد. این اختراع تغییرات زیادی را در زندگی انسان‌ها ایجاد کرد و به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای بشر ثبت شد و از ارتباط مستقیم و رودررو بی‌نیاز گردید. دست نوشته‌های اولیه بر روی سنگ، چوپ و چرم انجام می‌شد. با افزایش جمعیت و توسعه علوم دست نوشته‌های کارآیی خود را از دست دادند وا نسان درصدد یافتن راهی برآمد که اطلاعات را سریعتر در دسترس همگان قرار دهد. نخستین کوشش انسان در این راه حکاکی کلمات روی لوحه گلی بود. کوشش بعدی در راه چاپ، حک کلمات روی قطعات چوب و سفال بود که بی‌شک تمدنهای باستانی مشرق زمین تلاش عظیمی در راه تکثیر به کار بستند و تجریبات اندوختند.

پیدایش فنون جدید چاپ در اروپا همزمان با رنسانس اقتصادی و فرهنگی بود. ابتدا چاپ از طریق صفحات حکاکی شده انجام پذیرفت و سرانجام به دلیل مسائل و مشکلاتی که وجود داشت حروف متحرک گوتنبرگ اختراع شد با پیشرفت در دانش و علوم و فنون با تکمیل روش‌های چاپ، چاپ افست که بر پایه روش چاپ لیتو بود کامل گردید و در سال 1904 میلادی ابداع گردید که تا بحال در حال ابداع و کامل شدن تکنیک‌های مختلف در روش چاپ افست می‌باشد.

چاپ به روش افست برای چاپ انواع محصولات تجاری و فرهنگی کاربر دارد (شامل: اوراق، برگ‌های تجاری، کاتالوگ، پوستر، جعبه و بسته‌بندی- کتاب و انواع مجله و روزنامه)

روش چاپ افست وابسته به ملزومات دیگری است که بدون آن قادر به فعالیت نیست به عبارتی با هم لازم و ملزم می‌باشند ملزوماتی از قبیل: کاغذ، مرکب و سایر مواد مصرفی که با توضیح و ارتباط آنها با یکدیگر سعی به ارائه مختصات فنی درهر بخش به اختصار، هماهنگی مابین آنها روشن گردد.

برای تهیه این تحقیق از منابع مختلفی استفاده شده که در آخر این فصل پایان‌نامه آمده است. این تحقیق جمع‌آوری از مطالب کتب و مقالاتی بوده که حاصل تجربیات و فعالیت از گذشته تا حال تمامی افرادی است که برای تجلی این صنعت زحمت و کوشش فراوان کرده‌اند. امید است در این راه توفیقی حاصل شده باشد.

فهرست مطالب

مقدمه.............................................................................................................. 1

فصل اول

روش چاپ...................................................................................................... 4

پیش از چاپ.................................................................................................... 5

فتولیتوگرافی.................................................................................................... 6

پردزاش،‌ تفکیک و تهیه فیلم الکترونیکی.......................................................... 11

پردازش، تفکیک و تهیه فیلم فتومکانیکی.......................................................... 16

چاپ، روش چاپ افست................................................................................... 18

انواع ماشین افست.......................................................................................... 20

پس از چاپ..................................................................................................... 24

صحافی ماشینی.............................................................................................. 25

صحافی سنتی.................................................................................................. 34

فصل دوم

تقسیم‌بندی محصولات چاپی به روش افست.............................................. 38

فرم‌های تجاری............................................................................................... 39

بروشور و پوستر........................................................................................... 39

کتاب................................................................................................................ 41

دفاتر و دفترچه............................................................................................... 46

سربرگ و پاکت............................................................................................... 47

سررسید و تقویم............................................................................................ 50

جعبه و بسته‌بندی............................................................................................ 50

فصل سوم

مواد اولیه مصرفی و گردش مواد و محصولات چاپی................................. 54

کاغذ................................................................................................................ 55

ویژگی‌های چند نوع کاغذ پر مصرف.............................................................. 58

اندازه و محاسبات کاغذ.................................................................................. 64

محاسبه حجم و وزن کاغذ.............................................................................. 78

مرکب.............................................................................................................. 86

خواص فیزیکی مرکب...................................................................................... 86

سیالیت............................................................................................................. 87

چسبندگی......................................................................................................... 92

رابطه فیزیکی آب منبع افست با مرکب چاپ................................................... 97

مواد مصرفی در صحافی............................................................................... 98

چسب............................................................................................................... 98

طبقه‌بندی چسب‌ها........................................................................................... 99

چسب‌های گرما سخت..................................................................................... 100

چسب‌های گرما نرم........................................................................................ 101

چسب‌های گرما ذوب و واکس‌ها.................................................................... 106

مفتول.............................................................................................................. 109

نخ.................................................................................................................... 109

گردش مواد و محصولات چاپی...................................................................... 101

منابع


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- اوضاع سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی ،‌تاریخی بنی حماد در الجزایر

حکومت حمادی از سال 419 هتا 547 ادامه داشت و حدود یک قرن و نیم سال توسط مغربی های اصیل به قدرت رسیدند عرصه حکومت آمدند قبل از آن مغرب شاهد حکومت بنی رستم ایاضی بود
دسته بندی تاریخ و ادبیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 170 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 175
اوضاع سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی ،‌تاریخی بنی حماد در الجزایر

فروشنده فایل

کد کاربری 15

حکومت حمادی از سال 419 ه.تا 547 ادامه داشت و حدود یک قرن و نیم سال توسط مغربی های اصیل به قدرت رسیدند عرصه حکومت آمدند قبل از آن مغرب شاهد حکومت بنی رستم ایاضی بود که تامدت را پایتخت خویش قرار داده بودند و توسط فاطمیون سرنگون شدند دولت حمادی در دوران حکومت مغرب در الجزایر نقش مهمی در گسترش اسلام و زبان عربی داشتند حماد توانست در استقلال و ایجاد دولتی واحد بر بادیس بن مغر پیشی گیرد پس از آن سعی و تلاش فراوانی از خود نشان داد تا این دولت را تشکیل داده و آنرا سازماندهی و بر آن حکومت کند.

نظام حکومتی آنان استبدادی موروثی بود حاکمان خود را از تشکیل دولت و کابینه مشورتی برای اداره امور مملکتی و نظامی محروم نمی ساختند پس از حماد، پسرش قائد و پس از او محسن و… ، عهده‌دار امور حکومتی گشته تا به یحیی بن عزیز که سقوط حمادی ها در زمان او صورت گرفته رسید.

پیروی از ارعاب ، اجبار ، قساوت که پایه‌گذار آن حماد بود باعث عصیان گری بسیاری از قبایل گشته و آنان را با خانوادة حمادی درگیر کرد، آنان به زور ارتش حکومت کرده و گاهی علیه یکدیگر اقدام به کودتا و شورش می کرند.‌

در زمان حمادی ها مغرب میانی (الجزایر) به ایالتهای بزرگ تقسیم شد که هر ایالت دارای پایتختی بود و هر ایالت، حاکمی مرکزی که در شهر بجا یه مستقر بود، داشت او موظف بود که دستورات حکومت مرکزی را اجرا کند ، مغرب میانه در آن زمان به ایالت های الجزایر ، بونه ، قستنطنیه ، مسیله ، جیجل ،‌أشیر ، قلعه ، حمزه و … تقسیم شده بود که حاکمیت اکثر آنان با یکی از افراد خانواده حمادی بود که این امر باعث ایجاد اطمینان بر تحت امر بودن آن ولایات بود.

فهرست مطالب

فصل اول: کلیات

پیشینه پژوهش

بیان مسئله .........

پرسش های پژوهش

اهداف پژوهش

تحلیل منابع تحقیق.............

فصل دوم : اوضاع جغرافیایی مغرب اوسط به دوران فرمانروایی بین حماد

الف) شهرهای مهم بنی حماد (از دید جغرافیایی تاریخی )‌...............................

1- قلعه بنی حماد(پایتخت بنی حماد)‌............................

2- شهرأشیر..............................................

3- شهر بجایه ........................

ب) کشاورزی دولت بنی حماد.....

1- محصولات کشاورزی ...............................................

2- دامداری و پرورش طیور و غیره .....................................

ج)‌اقتصاد و صنایع بین حماد.......................................

1-بازرگانی و دادو ستد (تجارت داخلی و خارجی )‌.............

2- استخراج معدن ..............

3- صنایع دستی..........

4- راه های خشکی و دریایی و غیره…..

5- ضرب سکه

6- صادرات و واردات

فصل سوم :‌اوضاع سیاسی ـ تاریخی دوران بنی حماد

1-اصل و نسب حمادیون

2- مؤسس دولت بین حماد......

3- فرمانروایان حمادی

حماد بن بلکین (405 ـ 419 ـ ه.ق) .........

قائد بن حماد (419‏‏‏ـ 446).............

محسن بن قائد ( 446 ـ 447)........

بلکین دوم ابن محمد( 447ـ 454)...........

ناصرابن علناس (454 ـ 481).......................

منصور ابن ناصر (481ـ498)................

بادیس بن منصور (498ـ 515).................

یحیی بن عزیر (551ـ 547)........

غلبه موحدون

فصل چهارم :‌اوضاع اجتماعی حمادیان

قومیت ،‌زبان ،‌دین ، مذهب حمادیان .....

الف)طبقات مردم......

اشراف ، بزرگان (فرمانرواـ شاهزادگان ـ وزراء و ….)

تجار و بازرگانان .

صاحبان حرف و صنایع

کشاورزان و کارگران ..................

ب) اوضاع اداری دولت بنی حماد ..................

1-فرمانروایی........................

2- وزارت و کتاب

3-دادگستری.......................

4- شرطه .........

5- حسبه ......

6-دیوانهای مهم عصر‌بنی‌حماد‌(عرض ـ مظالم ـ برید ـ اشراف‌و …)‌.

7- بیت المال...............

8- خراج و مالیات

فصل پنجم :‌اوضاع فرهنگی بنی حماد

الف ) آموزش و پرورش .............

1-نهادهای آموزشی (مسجد ـ مکتب خانه ـ رباط ـ خانقاه و …).

2-علوم نقلی (قرآن ـ سنت ـ حدیث ـ تفسیرـ فقه و اصول و …)

3-علوم ادبی (نثر و نظم و ….)...

4-علما و دانشمندان عصر حمادی....

ب) آثار و ابنیه دوران حمادیان (مساجد ـ رباط ها ـ پل ها ـ کاخ ها ، … ) .

چکیده رساله به انگلیسی

کتابشناسی پایان رساله


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال 656 ه‍.ق

در آغاز حکومت عباسیان به دلیل آنکه دست‌اندرکاران حکومت اسلامی، بعد از دودمان نژادپرست بنی‌امیه روی کار آمدند و ملل مختلف با زبانها و فرهنگهای متفاوت وارد حوزه اسلامی شدند،
دسته بندی تاریخ و ادبیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 465 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 272
اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال 656 ه‍.ق

فروشنده فایل

کد کاربری 15

در آغاز حکومت عباسیان به دلیل آنکه دست‌اندرکاران حکومت اسلامی، بعد از دودمان نژادپرست بنی‌امیه روی کار آمدند و ملل مختلف با زبانها و فرهنگهای متفاوت وارد حوزه اسلامی شدند، مسائل اجتماعی و از آن جمله اطعمه و اشربه تحولی عظیم پیدا کرد.

موضوع تحقیق اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در دوره عباسیان از ابتدا تا سال 656(ه.ق) است و روش کار به صورت کتابخانه‌ای و بهره‌برداری از منابع موجود و استفاده از نظرات محققین بوده و پژوهش حاضر شامل معرفی باب فقهی و آداب دینی اطعمه و اشربه (حلال و حرام)، تجارت و بازرگانی و محصولات آن دوره، ادیان گوناگون و تأثیر آنها بر روی اعراب بخصوص در باب خوردنیها و آشامیدنیها، جشن‌ها و اعیاد اسلامی، رسوم دارالخلافه در این رابطه، غذای اعراب و انواع مختلف آن، وسایل و ظروف طبخ غذا و... می‌باشد.

در عصر جاهلیت و صدر اسلام، اغلب مردم عرب از غذاهای ساده‌ای استفاده می‌کردند اما پس از اسلام، سبک غذاها تغییر پیدا کرد. یکی از دلایل این تغییر ، تماس آنان با ملل دیگر بخصوص ایرانیان بود. مهمترین تأثیرگذاری از جانب ایرانیان بود که برخی خلفا حتی در رعایت آداب شاهانه از پادشاهان قدیم ایران مانند اردشیر و بهرام‌گور متابعت می‌کردند.

در باب شراب نیز یهودیان و بخصوص مسیحیان، اثرگذار بودند. مسیحیان در جشنهای خود از شراب استفاده می‌کردند و حتی در برخی دیرها آن را تهیه و به فروش می‌رساندند و مشترک بودن محل زندگی آنان با مسلمانان باعث استفاده از شراب در بین برخی مسلمانان شد.

نتیجه اینکه در پژوهش حاضر، انواع اطعمه و اشربه معمول و مرسوم در دوران عباسیان مورد بررسی و تحقیق قرار داده شد و مباحثی از جمله اغذیه حرام و حلال و انواع اشربه و اطعمه و تأثیر ملل مختلف مخصوصاً ایرانیان بر نوع و سبک غذاهای اعراب و تأثیر ادیان گوناگون بخصوص مسیحیان بر اشربه(مشروبات الکلی)، براساس منابع و مآخذ موجود نوشته شده است.

فهرست مطالب

چکیده .................................................. و

مقدمه .................................................. ک

هدف از پژوهش ........................................... م

فصل اول: کلیات

معرفی منابع ............................................ 2

فصل دوم: آراءاسلام در باب تغذیه ......................... 10

1- فلسفه غذا خوردن و آراءمعصومین علیهم السلام در این رابطه ... 12

زیان های ظاهری و باطنی پُرخوری .......................... 14

فایده‌های ظاهری و باطنی کم خوری ......................... 19

2- آداب سفره و غذا خوردن وآراء معصومین علیهم السلام در این رابطه 20

الف) آداب غذا خوردن .................................... 21

ب) آداب سفره ........................................... 24

3- آداب آشامیدن ........................................ 25

- آب ................................................... 25

- شیر .................................................. 26

- عسل .................................................. 27

- سرکه ................................................. 27

آداب آشامیدنی‌ها از نظر معصومین علیهم السلام ............ 28

4- غذاها و آشامیدنی های حرام ........................... 29

از محرماتی که در اینجا مورد بحث قرار می‌گیرد ............ 31

الف- خمر .............................................. 32

خمرازدیدگاه آیات و روایات .............................. 33

انواع خمر و حکم آنها ................................... 37

ب- خون ................................................. 38

ج- گوشتهای حلال و حرام .................................. 38

خوردن محرمات در وقت اضطرار ............................. 40

فصل سوم: اوضاع اجتماعی، اقتصادی و مذهبی عصر عباسیان

1- پیشینه بازرگانی و تجارت در بین اعراب قبل از اسلام و در صدر اسلام 43

2- محصولات .............................................. 46

3- بغداد و بازارهای آن در عصر عباسیان .................. 55

شکل بازارها ............................................ 66

نقش زنان در بازارها .................................... 67

4- تأثیر ادیان بر تجارت اسلام ........................... 68

5- جشن ها .............................................. 80

جشنهای دینی اسلامی ...................................... 80

جشن های محلی ........................................... 84

فصل چهارم: آداب و رسوم معیشت در عصر عباسی

1- اطعمه و اشربه خلفا و وزراء دولت عباسی ............... 93

آداب المائده،آداب سفره ................................ 108

2-شرابخانه ها ......................................... 117

شربت خانه(خزانةالشراب) ................................ 120

شرابکده ها ............................................ 123

3- مجالس شراب ......................................... 126

استعمال حشیش .......................................... 135

تریاک .................................................. 136

فصل پنجم: تغذیه در عصر عباسی

ادویه و خوشبوکننده ها ................................. 138

اجزای خوشبوکننده ...................................... 140

ظروف و وسایل آشپزخانه ................................. 141

غذای اعراب ............................................ 154

خوراکهای گوشتی ........................................ 156

ماهی و خوراکهای آن .................................... 163

خوراکهای گیاهی ........................................ 165

خوراک تنگدستان ........................................ 170

خوراکهای مشترک توانگران و تنگدستان .................... 174

از غذاهایی که با استفاده از خرما درست می شد ........... 175

روغن وپیه ............................................. 176

نان ................................................... 177

برنج .................................................. 182

مشاغل مربوط به اغذیه .................................. 184

بهای خوراکی ........................................... 185

قیمتها در زمانهای عادی ................................ 187

بهای اجناس در آشوبهاوکمیابی ........................... 188

کارکنان آشپزخانه ...................................... 193

هزینه آشپزخانه سلطنتی ................................. 194

نوشیدنیها در این دوره ................................. 198

نوشیدنیهای حلال و حرام ................................. 199

شیر و محصولات آن ....................................... 202

آب .................................................... 204

شیرینیها و حلویات ..................................... 205

مواد شیرین‌کننده ....................................... 208

نقل ................................................... 210

ترشی‌ها و چاشنی‌ها ...................................... 211

میوه .................................................. 212

زمان‌بندی غذاها ........................................ 216

پرهیز و علوم غذایی .................................... 217

نگاهداری و حفاظت ...................................... 220

سوخت .................................................. 223

نتیجه‌گیری ............................................. 225

فهرست منابع ........................................... 227

چکیده انگلیسی ......................................... 239


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- جایگاه ایران و رقابت‌های دول اروپایی دوره فتحعلیشاه (فرانسه، انگلیس، روسیه)

این پژوهش بر آن است که با توجه به تحولات سیاسی و اقتصادی بین‌المللی در دهه‌های آغازین قرن نوزدهم که متأثر از انقلاب صنعتی و انقلاب فرانسه بوده است جایگاه ایران در معادلات بین‌المللی و برداشت هیأت حاکمه از این معادلات را بررسی نماید
دسته بندی تاریخ و ادبیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 126 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 165
جایگاه ایران و رقابت‌های دول اروپایی دوره فتحعلیشاه (فرانسه، انگلیس، روسیه)

فروشنده فایل

کد کاربری 15

این پژوهش بر آن است که با توجه به تحولات سیاسی و اقتصادی بین‌المللی در دهه‌های آغازین قرن نوزدهم که متأثر از انقلاب صنعتی و انقلاب فرانسه بوده است جایگاه ایران در معادلات بین‌المللی و برداشت هیأت حاکمه از این معادلات را بررسی نماید. مسأله اصلی که مدنظر بوده است چگونگی ورود ایران به دایره سیاست بین‌الملل می‌باشد روشی که در این پژوهش به کار گرفته شده است روش پژوهش کتابخانه‌ای می‌باشد که بر مبنای منابع تاریخ‌نگاری و تحقیقات جدید صورت پذیرفته است.

فهرست مطالب

عنوان .................................................................................................... صفحه

1ـ مقدمه......................................................................................................... 2

2ـ مسأله اصلی.............................................................................................. 3

3ـ سوالات و فرضیات پژوهش...................................................................... 3

4ـ روش تحقیق............................................................................................... 3

5ـ مشکلات تحقیق.......................................................................................... 4

6ـ پیشینه و ادبیات تحقیق............................................................................... 5

7ـ شناخت و نقد منابع.................................................................................... 6

8ـ سامان‌دهی تحقیق.................................................................................... 12

فصل مقدماتی

روابط ایران و اروپا در دوره صفویه، افشاریه و زندیه (انگلیس، فرانسه و روسیه) 17

الف ـ روابط ایران و انگلیس در دوره صفویه............................................. 18

ب ـ روابط ایران و انگلیس در دوره افشاریه و زندیه................................ 21

پ ـ روابط ایران و فرانسه در دوره صفویه............................................... 23

ت ـ روابط ایران و فرانسه در دوره افشاریه و زندیه................................ 27

ث ـ روابط ایران و روسیه در دوره صفویه............................................... 29

ج ـ روابط ایران و روسیه در دوره افشاریه و زندیه................................. 32

فصل اول:

اوضاع اروپا و کشیده شدن ایران به دایره سیاست بین‌المللی

1ـ1ـ تحولات اروپا در قرون هیجدهم و نوزدهم:................................. 35

1ـ2ـ انقلاب صنعتی............................................................................... 35

2ـ3ـ علل و نتایج انقلاب صنعتی............................................................ 35

1ـ4ـ اوضاع اروپا در قرن هیجدهم...................................................... 40

عنوان .................................................................................................... صفحه

1ـ5ـ اوضاع اروپا در اواخر قرن 18.................................................... 42

1ـ6ـ ناپلئون و مصر............................................................................. 44

1ـ7ـ سیاست خارجی ناپلئون................................................................ 46

1ـ8ـ از انقلاب فرانسه تا قتل تزار پل اول............................................ 51

1ـ9ـ از جلوس الکساندر تا عقد قرارداد تیلسیت................................... 59

1ـ10ـ از قرارداد تیلسیت تا کنگره وین................................................ 71

فصل دوم:

سیاست خارجی ایران از سقوط اصفهان تا اواخر دوره فتحعلیشاه

2ـ1ـ از سقوط اصفهان تا فتحعلیشاه.................................................... 86

2ـ2ـ تحولات سیاسی ایران در اوایل دوره قاجاریه............................. 99

فصل سوم:

دخالت کشورهای اروپایی در اوضاع سیاسی ایران (فرانسه، انگلیس و روسیه)

3ـ1ـ دوره دخالت فرانسه در اوضاع سیاسی ایران........................... 111

3ـ2ـ جایگاه انگلستان در جنگ‌های ایران و روسیه............................ 127

3ـ3ـ مذاکرات و شکست اصلاندوز.................................................... 137

3ـ4ـ عهدنامه گلستان و پذیرش صلح................................................. 143

3ـ5ـ دوره دوم جنگ‌های ایران و روسیه.......................................... 152

3ـ6ـ نتیجه........................................................................................... 156


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- نمونه فرم قرارداد واگذاری فعالیت های پشتیبانی و خدمات

نمونه فرم قرارداد و اگذاری فعالیت های پشتیبانی و خدمات
دسته بندی فرم و مستندات
فرمت فایل rar
حجم فایل 27 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 4
نمونه فرم قرارداد واگذاری فعالیت های پشتیبانی و خدمات

فروشنده فایل

کد کاربری 3139

فایل نمونه فرم قرارداد و اگذاری فعالیت های پشتیبانی و خدمات شامل 4 صفحه می باشد.


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- نمونه قرارداد فروش خدمات نرم افزاری

نمونه قرارداد فروش خدمات نرم افزاری
دسته بندی فرم و مستندات
فرمت فایل rar
حجم فایل 43 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
نمونه قرارداد فروش خدمات نرم افزاری

فروشنده فایل

کد کاربری 3139

فایل نمونه قرارداد فروش خدمات نرم افزاری شامل 14 صفحه می باشد.


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- نگاه اسطوره ای بر نقش ماهی در ایران پیش از اسلام

نقوش ماهی در پیش از اسلام تقریبا در همه دوره ها دیده می شود تنها در دوره ماد و پارت یافت نشده است
دسته بندی هنر و گرافیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 5639 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 80
نگاه اسطوره ای بر نقش ماهی در ایران پیش از اسلام

فروشنده فایل

کد کاربری 15

این رساله نتیجه تلاشی می باشد که شامل چندین جنبه است. نخستین جنبة آن بررسی نقشی است که ماهی به عنوان یک موجود زنده با نگاهی اسطوره ای ایفا می کند و جنبه دیگر آن بررسی نقوش ماهی در آثار هنری پیش از اسلام می باشد.

اسطوره ابزار شناخت انسان دیرین است. هرچیزی توان اسطوره شدن را دارد، بنابراین ماهی نیز به عنوان یک جاندار می تواند هم اسطوره باشد و هم سمبل.

نقوش ماهی در پیش از اسلام تقریبا در همه دوره ها دیده می شود. تنها در دوره ماد و پارت یافت نشده است.

فهرست مطالب

مقدمه

1

فصل اول: اسطوره و سمبل

واژه و معنی اسطوره

3

جهان بینی و کارکرد اسطوره

8

سمبل

11

فصل دوم: اسطوره و ماهی

اسطوره ماهی

- ماهی و درخت همه تخمه

14

- ماهی و گیاه هوم

14

- ماهی زغازه

15

- ماهی لیوثا

15

- رمز ماهی در جوامع مختلف

16

- نوروز و ماهی

20

فصل سوم: ماهی در ادیان

ماهی در آئین مهر

24

ماهی در دین یهود

26

ماهی در دین مسیحیت

28

موضوع

صفحه

فصل چهارم: نقوش ماهی در ایران پیش از اسلام

نقوش ماهی در پیش از تاریخ

31

تمدن عیلام

39

نقوش ماهی در هنر عیلام

39

نقوش ماهی در عصر ماد و هخامنش

52

تاریخ و تمدن هخامنشی

52

نقوش ماهی در عصر هخامنشی

52

نقوش ماهی در عصر پارت و ساسانی

56

تاریخ و تمدن ساسانی

57

نقوش ماهی در عصر ساسانی

57

نتیجه گیری

63

فهرست منابع و مأخذ متن

67

فهرست منابع و مأخذ تصاویر

71

گزارش کار عملی

73


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/

Original Liman file- نمونه قرارداد طراحی وب سایت 2

نمونه قرارداد طراحی وب سایت 2
دسته بندی فرم و مستندات
فرمت فایل rar
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3
نمونه قرارداد طراحی وب سایت 2

فروشنده فایل

کد کاربری 3139

فایل نمونه قرارداد طراحی وب سایت 2 شامل 3 صفحه می باشد.


خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.

http://sofiles.ir/