دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 3716 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
بانک ملت به موجب مصوبهی مورخ ۲۹ آذر ۱۳۵۸ مجمع عمومی بانکها از ادغام بانکهای تهران، داریوش، بینالمللی ایران، عمران، بیمهی ایران، ایران و عرب، پارس، اعتبارات تعاونی و توزیع، تجارت خارجی و فرهنگیان در تاریخ ۳۱ تیر ۱۳۵۹ تشکیل و با شماره ۳۸۰۷۷ در ادارهی ثبت شرکتها به ثبت رسید و عملیات اجرایی بانک از همان تاریخ آغازشد.
با ادغام بانک ها، سرمایهی اولیهی بانک ملت به ۵/۳۳ میلیارد ریال رسید.
به استناد مجمع عمومی فوقالعاده بانکها (مورخ ۱۷ فروردین۸۷) و تصویب نامه هیأت محترم وزیران (شماره ۶۸۹۸۵/ت ۳۷۹۲۵ مورخ ۲ مرداد ۸۶) شخصیت حقوقی بانک ملت به سهامی عام تبدیل گردید.
بانک ملت در حال حاضر با سرمایه ۴۰۰۰۰ میلیارد ریال یکی از بزرگ ترین بانکهای کشور است که درچارچوب دولت جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند.
مهمترین راهبردهای بانک ملت توسعهی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت روابط مشتریان، بهبود کیفیت خدمات، توسعه منابع انسانی و بهبود شاخصهای عملکرد است. برای دستیابی به این راهبردها، اهدافی همچون رشد و بهرهوری بانک، سوددهی و ارائه خدمات مناسب به مشتریان، شناخت نیازها و دستهبندی مشتریان و فرآیندهای مربوط به سود، آموزشهای استراتژی محور، فنآوری نوین بانکی و همسوسازی اهداف فردی، بخشی و سازمانی ترسیم شدهاست.
فهرست مطالب
تاریخچه بانک ملت... 3
در مورد بانک.... 3
چشم انداز و ماموریت... 4
شبکه بین المللی بانک.... 5
اهداف... 5
زیر ساخت های سخت افزاری و ارتباطی.. 7
زیر ساخت های نرم افزاری.. 7
زیر ساخت مدیریت دانش.... 8
منشور اخلاقی.. 9
بخش هایی از منشور اخلاقی کارکنان بانک ملت:9
نمودار سازمانی.. 10
شرح وظایف کلی روابط عمومی بانک ملت... 11
واحد روابط عمومی.. 14
گزارشی از عملکرد واحد با توجه به بودجه و امکانات... 16
بولتن کاری بانک ملت... 17
سنجش رضایت مشتریان. 17
نشریات منتشر شده توسط روایط عمومی بانک ملت... 18
تلاش روابط عمومی بانک برای گسترش کتابخانه. 18
گزارش ارتباطات درون و برون سازمانی.. 19
خدمات ویژه همکاران. 20
مرکز روابط عمومی بانک ملت... 20
گزارشی از پروژه های انجام شده. 23
بانکداری اینترنتی.. 24
منابع. 25
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | گزارش کارآموزی و کارورزی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 4032 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 47 |
ما در دنیایی بسیار پیچیده و پویا زندگی می کنیم که دو ویژگی عمده دارد. منابع محدود و نیازهای نامحدود در امکانات و عدم محدودیت نیازها و خواسته های بشری است که توجه روز افزون به بهره وری را باعث شده از یک سو، جمعیت رو به ازدیاد، گستره نیازهای بشری را سر تصاعدی داده و از سویی دیگر، منابع کاهنده، برای دهانهایی که هر لحظه به جهان گشوده می شوند، جز از آینده نه چندان امید بخش دارند. در چنین شرایط عقل ایجاب می کند که نیک اندیشان، دورنگران و آینده سازان جامعه، اولاً خود تصویری روشن ازواقعیت به دست آورند و ثانیاً راه چارههای مناسبی برای بقا در چنین دنیایی پر تحول و پر شتابی بیندیشد لزوم موجودیت در جهانی این چنین پیچیده و سرشار از رقابت، بهره گیریاز الگوهای نوین مدیریتی است که تفکر خلاق و نگرش تغییر پذیری را تعمیم دهند و با بکارگیری تواناییهای ذهنی، بینشی و احساسی، در پی ایجاد افکار نو و مفاهیم جدید باشند. در نهایت نیز ایده های نوین را در بستر واقعیت پیاده سازند و کاربرد عملی بخشند در چنین حالتی است که می توان ضریب بقا را با کیفیتی برتر افزایش داد. امروز دیگر نمی توان با تمسک به روش های سنتی و رویدادهای قدیمی و کهنه در دنیایی که به سرعت در حال حرکت است، با کیفیت خوب، ادامه حیات دارد اگر تاگنون بخشی از میراث فرهنگی و در وجدان جمعی مردم ما را بی توجهی به کار و تلاش و فردی و ارزش گذاری در نقش شانسی و تصادف در جهت دهی به زندگی تشکیل می داده است تا هم اکنون وقت آن رسیده که با القاء، تلقین و تربیت برنامه ریزی شده، ارتباط بین تلاش و بهره مندیاز موهبتهای مادی و معنوی، پر رنگ شود. این تلاش نیز باید تلاشی علمی و آگاهانه باشد و گرنه به صرف بیهوده وقت، یعنی با ارزش ترین سرمایه ای که در اختیار جامعه قرار دارد، منجرخواهد شد. بهره گیری از این منبع تجدید ناشدنی، که قابلیت ذخیره شدن را نیز ندارد،نهایت دقت و باریک بینی را می طلبد. همواره نمی توان از نیروی کار انتظار داشت که بیشتر و تندتر کار کند. در این جا لازم است که به بهینه سازی روش ها و اصلاح شیوه های کاری اقدام شود تا با صرف زمان کمتر ستاده های مناسبتر و مفیدتر، عاید گردد. امروز جهانیان سخن، کسی را می شنوند که ارزششنیدن را داشته باشد کالای کسی را می طلبند که ارزش داشتن را داشته باشد و خلاصه، آنی می ماند که ارزش بودن را داشته باشد برای تنفس در جوی این چنین، مدیران ما ناچارند به جز علم و آگاهی مجهز شوند و در چهارچوب امکانات ترکیب معقولی از عوامل کار(نیروی انسانی، مواد، تسهیلات و زمان) را تدارک بینند و با توجه به آخرین پیشرفتی هماهنگیها لازم را در استفاده موثر از عوامل مزبور به عمل بیاورند. سازمانی پویا و پایاست که هدفهای خود را با شرایط و نیازهای محیطی تطبیق دهد و انعطاف لازم را برای تغییر در ساختار درونی خود که با تغییرات محیطی سازگار باشد، نشان دهند و مسئولیتهای اجتماعی خود را با کیفیتی برتر انجام دهد.
فهرست مطالب
گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو . 7
سخن کارآموز7
مقدمه:
فصل اول: معرفی محل کارآموزی
شرح مختصری از ایران خودرو. 11
معرفی نمایندگی.. 12
آشنایی با نمایندگی ایران خودرو. 12
تعمیر گاه12
نمایشگاه ایران خودرو. 13
پارکینگ... 13
کارواش.... 13
قسمت های اداری.. 13
مدیر عامل.. 13
مدیران.. 14
بخشهای نمایندگی.. 14
بخش فروش محصولات... 14
بخش خدمات پس از فروش مشتریان.. 14
گارانتی.. 15
کارت طلایی.. 15
برنامه های توسعه شبکه :17
توسعه شبکه برای خودروهای جدید. 17
نمودار سازمانی نمایندگی . 19
منشور اخلاقی کارکنان نمایندگی مجاز . 19
فصل دوم: فعالیت های واگذارشده به کارآموز
خدمات فنی تعمیرگاهی.. 22
تأمین قطعات یدکی.. 22
خدمات فروش.... 23
فصل سوم: عناوین مربوط به شرح تفصیلی آموخته ها
آموزش.... 25
پذیرش خودرو. 25
تعمیر و رفع عیب خودرو. 25
ترخیص خودروی تعمیر شده26
فصل چهارم: گزارشات
گزارش هفتگی
گزارش ماهانه
ارزیابی
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | هنر و گرافیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 1733 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 182 |
ارتباط یکی از مهمترین نیازهای بشر میباشد. انسان از طریق ارتباط با دیگران به قابلیت و نوآوری در زمینههای گوناگون دست مییابد و زندگی اجتماعی خود را شکل میدهد. که در این تبادل از یک سو اندیشههای او را پربارتر میکند واز سوی دیگر تجربیات و دانش او به سایرین منتقل میگردد.
برای جاودانه ماندن خاطرات خود را با علایم و نشانهها ثبت کرد که بتدریج با تبدیل و تکمیل این علایم خط اختراع شد. این اختراع تغییرات زیادی را در زندگی انسانها ایجاد کرد و به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای بشر ثبت شد و از ارتباط مستقیم و رودررو بینیاز گردید. دست نوشتههای اولیه بر روی سنگ، چوپ و چرم انجام میشد. با افزایش جمعیت و توسعه علوم دست نوشتههای کارآیی خود را از دست دادند وا نسان درصدد یافتن راهی برآمد که اطلاعات را سریعتر در دسترس همگان قرار دهد. نخستین کوشش انسان در این راه حکاکی کلمات روی لوحه گلی بود. کوشش بعدی در راه چاپ، حک کلمات روی قطعات چوب و سفال بود که بیشک تمدنهای باستانی مشرق زمین تلاش عظیمی در راه تکثیر به کار بستند و تجریبات اندوختند.
پیدایش فنون جدید چاپ در اروپا همزمان با رنسانس اقتصادی و فرهنگی بود. ابتدا چاپ از طریق صفحات حکاکی شده انجام پذیرفت و سرانجام به دلیل مسائل و مشکلاتی که وجود داشت حروف متحرک گوتنبرگ اختراع شد با پیشرفت در دانش و علوم و فنون با تکمیل روشهای چاپ، چاپ افست که بر پایه روش چاپ لیتو بود کامل گردید و در سال 1904 میلادی ابداع گردید که تا بحال در حال ابداع و کامل شدن تکنیکهای مختلف در روش چاپ افست میباشد.
چاپ به روش افست برای چاپ انواع محصولات تجاری و فرهنگی کاربر دارد (شامل: اوراق، برگهای تجاری، کاتالوگ، پوستر، جعبه و بستهبندی- کتاب و انواع مجله و روزنامه)
روش چاپ افست وابسته به ملزومات دیگری است که بدون آن قادر به فعالیت نیست به عبارتی با هم لازم و ملزم میباشند ملزوماتی از قبیل: کاغذ، مرکب و سایر مواد مصرفی که با توضیح و ارتباط آنها با یکدیگر سعی به ارائه مختصات فنی درهر بخش به اختصار، هماهنگی مابین آنها روشن گردد.
برای تهیه این تحقیق از منابع مختلفی استفاده شده که در آخر این فصل پایاننامه آمده است. این تحقیق جمعآوری از مطالب کتب و مقالاتی بوده که حاصل تجربیات و فعالیت از گذشته تا حال تمامی افرادی است که برای تجلی این صنعت زحمت و کوشش فراوان کردهاند. امید است در این راه توفیقی حاصل شده باشد.
فهرست مطالب
مقدمه.............................................................................................................. 1
فصل اول
روش چاپ...................................................................................................... 4
پیش از چاپ.................................................................................................... 5
فتولیتوگرافی.................................................................................................... 6
پردزاش، تفکیک و تهیه فیلم الکترونیکی.......................................................... 11
پردازش، تفکیک و تهیه فیلم فتومکانیکی.......................................................... 16
چاپ، روش چاپ افست................................................................................... 18
انواع ماشین افست.......................................................................................... 20
پس از چاپ..................................................................................................... 24
صحافی ماشینی.............................................................................................. 25
صحافی سنتی.................................................................................................. 34
فصل دوم
تقسیمبندی محصولات چاپی به روش افست.............................................. 38
فرمهای تجاری............................................................................................... 39
بروشور و پوستر........................................................................................... 39
کتاب................................................................................................................ 41
دفاتر و دفترچه............................................................................................... 46
سربرگ و پاکت............................................................................................... 47
سررسید و تقویم............................................................................................ 50
جعبه و بستهبندی............................................................................................ 50
فصل سوم
مواد اولیه مصرفی و گردش مواد و محصولات چاپی................................. 54
کاغذ................................................................................................................ 55
ویژگیهای چند نوع کاغذ پر مصرف.............................................................. 58
اندازه و محاسبات کاغذ.................................................................................. 64
محاسبه حجم و وزن کاغذ.............................................................................. 78
مرکب.............................................................................................................. 86
خواص فیزیکی مرکب...................................................................................... 86
سیالیت............................................................................................................. 87
چسبندگی......................................................................................................... 92
رابطه فیزیکی آب منبع افست با مرکب چاپ................................................... 97
مواد مصرفی در صحافی............................................................................... 98
چسب............................................................................................................... 98
طبقهبندی چسبها........................................................................................... 99
چسبهای گرما سخت..................................................................................... 100
چسبهای گرما نرم........................................................................................ 101
چسبهای گرما ذوب و واکسها.................................................................... 106
مفتول.............................................................................................................. 109
نخ.................................................................................................................... 109
گردش مواد و محصولات چاپی...................................................................... 101
منابع
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | تاریخ و ادبیات |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 170 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 175 |
حکومت حمادی از سال 419 ه.تا 547 ادامه داشت و حدود یک قرن و نیم سال توسط مغربی های اصیل به قدرت رسیدند عرصه حکومت آمدند قبل از آن مغرب شاهد حکومت بنی رستم ایاضی بود که تامدت را پایتخت خویش قرار داده بودند و توسط فاطمیون سرنگون شدند دولت حمادی در دوران حکومت مغرب در الجزایر نقش مهمی در گسترش اسلام و زبان عربی داشتند حماد توانست در استقلال و ایجاد دولتی واحد بر بادیس بن مغر پیشی گیرد پس از آن سعی و تلاش فراوانی از خود نشان داد تا این دولت را تشکیل داده و آنرا سازماندهی و بر آن حکومت کند.
نظام حکومتی آنان استبدادی موروثی بود حاکمان خود را از تشکیل دولت و کابینه مشورتی برای اداره امور مملکتی و نظامی محروم نمی ساختند پس از حماد، پسرش قائد و پس از او محسن و… ، عهدهدار امور حکومتی گشته تا به یحیی بن عزیز که سقوط حمادی ها در زمان او صورت گرفته رسید.
پیروی از ارعاب ، اجبار ، قساوت که پایهگذار آن حماد بود باعث عصیان گری بسیاری از قبایل گشته و آنان را با خانوادة حمادی درگیر کرد، آنان به زور ارتش حکومت کرده و گاهی علیه یکدیگر اقدام به کودتا و شورش می کرند.
در زمان حمادی ها مغرب میانی (الجزایر) به ایالتهای بزرگ تقسیم شد که هر ایالت دارای پایتختی بود و هر ایالت، حاکمی مرکزی که در شهر بجا یه مستقر بود، داشت او موظف بود که دستورات حکومت مرکزی را اجرا کند ، مغرب میانه در آن زمان به ایالت های الجزایر ، بونه ، قستنطنیه ، مسیله ، جیجل ،أشیر ، قلعه ، حمزه و … تقسیم شده بود که حاکمیت اکثر آنان با یکی از افراد خانواده حمادی بود که این امر باعث ایجاد اطمینان بر تحت امر بودن آن ولایات بود.
فهرست مطالب
پیشینه پژوهش
بیان مسئله .........
پرسش های پژوهش
اهداف پژوهش
تحلیل منابع تحقیق.............
فصل دوم : اوضاع جغرافیایی مغرب اوسط به دوران فرمانروایی بین حماد
الف) شهرهای مهم بنی حماد (از دید جغرافیایی تاریخی )...............................
1- قلعه بنی حماد(پایتخت بنی حماد)............................
2- شهرأشیر..............................................
3- شهر بجایه ........................
ب) کشاورزی دولت بنی حماد.....
1- محصولات کشاورزی ...............................................
2- دامداری و پرورش طیور و غیره .....................................
ج)اقتصاد و صنایع بین حماد.......................................
1-بازرگانی و دادو ستد (تجارت داخلی و خارجی ).............
2- استخراج معدن ..............
3- صنایع دستی..........
4- راه های خشکی و دریایی و غیره…..
5- ضرب سکه
6- صادرات و واردات
1-اصل و نسب حمادیون
2- مؤسس دولت بین حماد......
3- فرمانروایان حمادی
حماد بن بلکین (405 ـ 419 ـ ه.ق) .........
قائد بن حماد (419ـ 446).............
محسن بن قائد ( 446 ـ 447)........
بلکین دوم ابن محمد( 447ـ 454)...........
ناصرابن علناس (454 ـ 481).......................
منصور ابن ناصر (481ـ498)................
بادیس بن منصور (498ـ 515).................
یحیی بن عزیر (551ـ 547)........
غلبه موحدون
قومیت ،زبان ،دین ، مذهب حمادیان .....
الف)طبقات مردم......
اشراف ، بزرگان (فرمانرواـ شاهزادگان ـ وزراء و ….)
تجار و بازرگانان .
صاحبان حرف و صنایع
کشاورزان و کارگران ..................
ب) اوضاع اداری دولت بنی حماد ..................
1-فرمانروایی........................
2- وزارت و کتاب
3-دادگستری.......................
4- شرطه .........
5- حسبه ......
6-دیوانهای مهم عصربنیحماد(عرض ـ مظالم ـ برید ـ اشرافو …).
7- بیت المال...............
8- خراج و مالیات
الف ) آموزش و پرورش .............
1-نهادهای آموزشی (مسجد ـ مکتب خانه ـ رباط ـ خانقاه و …).
2-علوم نقلی (قرآن ـ سنت ـ حدیث ـ تفسیرـ فقه و اصول و …)
3-علوم ادبی (نثر و نظم و ….)...
4-علما و دانشمندان عصر حمادی....
ب) آثار و ابنیه دوران حمادیان (مساجد ـ رباط ها ـ پل ها ـ کاخ ها ، … ) .
چکیده رساله به انگلیسی
کتابشناسی پایان رساله
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | تاریخ و ادبیات |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 465 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 272 |
در آغاز حکومت عباسیان به دلیل آنکه دستاندرکاران حکومت اسلامی، بعد از دودمان نژادپرست بنیامیه روی کار آمدند و ملل مختلف با زبانها و فرهنگهای متفاوت وارد حوزه اسلامی شدند، مسائل اجتماعی و از آن جمله اطعمه و اشربه تحولی عظیم پیدا کرد.
موضوع تحقیق اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در دوره عباسیان از ابتدا تا سال 656(ه.ق) است و روش کار به صورت کتابخانهای و بهرهبرداری از منابع موجود و استفاده از نظرات محققین بوده و پژوهش حاضر شامل معرفی باب فقهی و آداب دینی اطعمه و اشربه (حلال و حرام)، تجارت و بازرگانی و محصولات آن دوره، ادیان گوناگون و تأثیر آنها بر روی اعراب بخصوص در باب خوردنیها و آشامیدنیها، جشنها و اعیاد اسلامی، رسوم دارالخلافه در این رابطه، غذای اعراب و انواع مختلف آن، وسایل و ظروف طبخ غذا و... میباشد.
در عصر جاهلیت و صدر اسلام، اغلب مردم عرب از غذاهای سادهای استفاده میکردند اما پس از اسلام، سبک غذاها تغییر پیدا کرد. یکی از دلایل این تغییر ، تماس آنان با ملل دیگر بخصوص ایرانیان بود. مهمترین تأثیرگذاری از جانب ایرانیان بود که برخی خلفا حتی در رعایت آداب شاهانه از پادشاهان قدیم ایران مانند اردشیر و بهرامگور متابعت میکردند.
در باب شراب نیز یهودیان و بخصوص مسیحیان، اثرگذار بودند. مسیحیان در جشنهای خود از شراب استفاده میکردند و حتی در برخی دیرها آن را تهیه و به فروش میرساندند و مشترک بودن محل زندگی آنان با مسلمانان باعث استفاده از شراب در بین برخی مسلمانان شد.
نتیجه اینکه در پژوهش حاضر، انواع اطعمه و اشربه معمول و مرسوم در دوران عباسیان مورد بررسی و تحقیق قرار داده شد و مباحثی از جمله اغذیه حرام و حلال و انواع اشربه و اطعمه و تأثیر ملل مختلف مخصوصاً ایرانیان بر نوع و سبک غذاهای اعراب و تأثیر ادیان گوناگون بخصوص مسیحیان بر اشربه(مشروبات الکلی)، براساس منابع و مآخذ موجود نوشته شده است.
فهرست مطالب
چکیده .................................................. و
مقدمه .................................................. ک
هدف از پژوهش ........................................... م
فصل اول: کلیات
معرفی منابع ............................................ 2
فصل دوم: آراءاسلام در باب تغذیه ......................... 10
1- فلسفه غذا خوردن و آراءمعصومین علیهم السلام در این رابطه ... 12
زیان های ظاهری و باطنی پُرخوری .......................... 14
فایدههای ظاهری و باطنی کم خوری ......................... 19
2- آداب سفره و غذا خوردن وآراء معصومین علیهم السلام در این رابطه 20
الف) آداب غذا خوردن .................................... 21
ب) آداب سفره ........................................... 24
3- آداب آشامیدن ........................................ 25
- آب ................................................... 25
- شیر .................................................. 26
- عسل .................................................. 27
- سرکه ................................................. 27
آداب آشامیدنیها از نظر معصومین علیهم السلام ............ 28
4- غذاها و آشامیدنی های حرام ........................... 29
از محرماتی که در اینجا مورد بحث قرار میگیرد ............ 31
الف- خمر .............................................. 32
خمرازدیدگاه آیات و روایات .............................. 33
انواع خمر و حکم آنها ................................... 37
ب- خون ................................................. 38
ج- گوشتهای حلال و حرام .................................. 38
خوردن محرمات در وقت اضطرار ............................. 40
فصل سوم: اوضاع اجتماعی، اقتصادی و مذهبی عصر عباسیان
1- پیشینه بازرگانی و تجارت در بین اعراب قبل از اسلام و در صدر اسلام 43
2- محصولات .............................................. 46
3- بغداد و بازارهای آن در عصر عباسیان .................. 55
شکل بازارها ............................................ 66
نقش زنان در بازارها .................................... 67
4- تأثیر ادیان بر تجارت اسلام ........................... 68
5- جشن ها .............................................. 80
جشنهای دینی اسلامی ...................................... 80
جشن های محلی ........................................... 84
فصل چهارم: آداب و رسوم معیشت در عصر عباسی
1- اطعمه و اشربه خلفا و وزراء دولت عباسی ............... 93
آداب المائده،آداب سفره ................................ 108
2-شرابخانه ها ......................................... 117
شربت خانه(خزانةالشراب) ................................ 120
شرابکده ها ............................................ 123
3- مجالس شراب ......................................... 126
استعمال حشیش .......................................... 135
تریاک .................................................. 136
فصل پنجم: تغذیه در عصر عباسی
ادویه و خوشبوکننده ها ................................. 138
اجزای خوشبوکننده ...................................... 140
ظروف و وسایل آشپزخانه ................................. 141
غذای اعراب ............................................ 154
خوراکهای گوشتی ........................................ 156
ماهی و خوراکهای آن .................................... 163
خوراکهای گیاهی ........................................ 165
خوراک تنگدستان ........................................ 170
خوراکهای مشترک توانگران و تنگدستان .................... 174
از غذاهایی که با استفاده از خرما درست می شد ........... 175
روغن وپیه ............................................. 176
نان ................................................... 177
برنج .................................................. 182
مشاغل مربوط به اغذیه .................................. 184
بهای خوراکی ........................................... 185
قیمتها در زمانهای عادی ................................ 187
بهای اجناس در آشوبهاوکمیابی ........................... 188
کارکنان آشپزخانه ...................................... 193
هزینه آشپزخانه سلطنتی ................................. 194
نوشیدنیها در این دوره ................................. 198
نوشیدنیهای حلال و حرام ................................. 199
شیر و محصولات آن ....................................... 202
آب .................................................... 204
شیرینیها و حلویات ..................................... 205
مواد شیرینکننده ....................................... 208
نقل ................................................... 210
ترشیها و چاشنیها ...................................... 211
میوه .................................................. 212
زمانبندی غذاها ........................................ 216
پرهیز و علوم غذایی .................................... 217
نگاهداری و حفاظت ...................................... 220
سوخت .................................................. 223
نتیجهگیری ............................................. 225
فهرست منابع ........................................... 227
چکیده انگلیسی ......................................... 239
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | تاریخ و ادبیات |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 126 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 165 |
این پژوهش بر آن است که با توجه به تحولات سیاسی و اقتصادی بینالمللی در دهههای آغازین قرن نوزدهم که متأثر از انقلاب صنعتی و انقلاب فرانسه بوده است جایگاه ایران در معادلات بینالمللی و برداشت هیأت حاکمه از این معادلات را بررسی نماید. مسأله اصلی که مدنظر بوده است چگونگی ورود ایران به دایره سیاست بینالملل میباشد روشی که در این پژوهش به کار گرفته شده است روش پژوهش کتابخانهای میباشد که بر مبنای منابع تاریخنگاری و تحقیقات جدید صورت پذیرفته است.
فهرست مطالب
عنوان .................................................................................................... صفحه
1ـ مقدمه......................................................................................................... 2
2ـ مسأله اصلی.............................................................................................. 3
3ـ سوالات و فرضیات پژوهش...................................................................... 3
4ـ روش تحقیق............................................................................................... 3
5ـ مشکلات تحقیق.......................................................................................... 4
6ـ پیشینه و ادبیات تحقیق............................................................................... 5
7ـ شناخت و نقد منابع.................................................................................... 6
8ـ ساماندهی تحقیق.................................................................................... 12
فصل مقدماتی
روابط ایران و اروپا در دوره صفویه، افشاریه و زندیه (انگلیس، فرانسه و روسیه) 17
الف ـ روابط ایران و انگلیس در دوره صفویه............................................. 18
ب ـ روابط ایران و انگلیس در دوره افشاریه و زندیه................................ 21
پ ـ روابط ایران و فرانسه در دوره صفویه............................................... 23
ت ـ روابط ایران و فرانسه در دوره افشاریه و زندیه................................ 27
ث ـ روابط ایران و روسیه در دوره صفویه............................................... 29
ج ـ روابط ایران و روسیه در دوره افشاریه و زندیه................................. 32
فصل اول:
اوضاع اروپا و کشیده شدن ایران به دایره سیاست بینالمللی
1ـ1ـ تحولات اروپا در قرون هیجدهم و نوزدهم:................................. 35
1ـ2ـ انقلاب صنعتی............................................................................... 35
2ـ3ـ علل و نتایج انقلاب صنعتی............................................................ 35
1ـ4ـ اوضاع اروپا در قرن هیجدهم...................................................... 40
عنوان .................................................................................................... صفحه
1ـ5ـ اوضاع اروپا در اواخر قرن 18.................................................... 42
1ـ6ـ ناپلئون و مصر............................................................................. 44
1ـ7ـ سیاست خارجی ناپلئون................................................................ 46
1ـ8ـ از انقلاب فرانسه تا قتل تزار پل اول............................................ 51
1ـ9ـ از جلوس الکساندر تا عقد قرارداد تیلسیت................................... 59
1ـ10ـ از قرارداد تیلسیت تا کنگره وین................................................ 71
فصل دوم:
سیاست خارجی ایران از سقوط اصفهان تا اواخر دوره فتحعلیشاه
2ـ1ـ از سقوط اصفهان تا فتحعلیشاه.................................................... 86
2ـ2ـ تحولات سیاسی ایران در اوایل دوره قاجاریه............................. 99
فصل سوم:
دخالت کشورهای اروپایی در اوضاع سیاسی ایران (فرانسه، انگلیس و روسیه)
3ـ1ـ دوره دخالت فرانسه در اوضاع سیاسی ایران........................... 111
3ـ2ـ جایگاه انگلستان در جنگهای ایران و روسیه............................ 127
3ـ3ـ مذاکرات و شکست اصلاندوز.................................................... 137
3ـ4ـ عهدنامه گلستان و پذیرش صلح................................................. 143
3ـ5ـ دوره دوم جنگهای ایران و روسیه.......................................... 152
3ـ6ـ نتیجه........................................................................................... 156
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | فرم و مستندات |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 27 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 4 |
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | فرم و مستندات |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 43 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
فایل نمونه قرارداد فروش خدمات نرم افزاری شامل 14 صفحه می باشد.
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | هنر و گرافیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 5639 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 80 |
این رساله نتیجه تلاشی می باشد که شامل چندین جنبه است. نخستین جنبة آن بررسی نقشی است که ماهی به عنوان یک موجود زنده با نگاهی اسطوره ای ایفا می کند و جنبه دیگر آن بررسی نقوش ماهی در آثار هنری پیش از اسلام می باشد.
اسطوره ابزار شناخت انسان دیرین است. هرچیزی توان اسطوره شدن را دارد، بنابراین ماهی نیز به عنوان یک جاندار می تواند هم اسطوره باشد و هم سمبل.
نقوش ماهی در پیش از اسلام تقریبا در همه دوره ها دیده می شود. تنها در دوره ماد و پارت یافت نشده است.
فهرست مطالب
مقدمه |
1 |
فصل اول: اسطوره و سمبل |
|
واژه و معنی اسطوره |
3 |
جهان بینی و کارکرد اسطوره |
8 |
سمبل |
11 |
فصل دوم: اسطوره و ماهی |
|
اسطوره ماهی |
|
- ماهی و درخت همه تخمه |
14 |
- ماهی و گیاه هوم |
14 |
- ماهی زغازه |
15 |
- ماهی لیوثا |
15 |
- رمز ماهی در جوامع مختلف |
16 |
- نوروز و ماهی |
20 |
فصل سوم: ماهی در ادیان |
|
ماهی در آئین مهر |
24 |
ماهی در دین یهود |
26 |
ماهی در دین مسیحیت |
28 |
موضوع |
صفحه |
فصل چهارم: نقوش ماهی در ایران پیش از اسلام |
|
نقوش ماهی در پیش از تاریخ |
31 |
تمدن عیلام |
39 |
نقوش ماهی در هنر عیلام |
39 |
نقوش ماهی در عصر ماد و هخامنش |
52 |
تاریخ و تمدن هخامنشی |
52 |
نقوش ماهی در عصر هخامنشی |
52 |
نقوش ماهی در عصر پارت و ساسانی |
56 |
تاریخ و تمدن ساسانی |
57 |
نقوش ماهی در عصر ساسانی |
57 |
نتیجه گیری |
63 |
فهرست منابع و مأخذ متن |
67 |
فهرست منابع و مأخذ تصاویر |
71 |
گزارش کار عملی |
73 |
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/
دسته بندی | فرم و مستندات |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 10 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 3 |
خریدازابرفروشگاه فایل های اورجینال لیمان صرفه جوئی دروقت وهزینه شماست.
http://sofiles.ir/